Korte beschrijving:

U12 & U15

DE AANGEPASTE KALENDER VOOR DE MAAND AUGUSTUS VINDEN JULLIE ONDERAAN.

In het geel de aanpassingen, in het groen de wedstrijden.

Hoe inschrijven?

Je kan je alleen inschrijven via de website van de Vlaamse Wielerschool via onderstaande link voor de activiteit “Begeleide wegtrainingen 2020”.

/activiteiten/limburg.aspx

Zodra de groepen volzet zijn, kunnen er geen extra inschrijvingen meer worden aangenomen en zal er geen mogelijkheid tot inschrijven meer zijn.

Wie kan zich inschrijven?

Enkel en alleen renners die zich in 2020 reeds inschreven & betaald hebben voor de “Permanente begeleide trainingen 2020”.

Ik heb nog niet betaald, wat dan?

Voer de betaling uit, schrijf je in & bezorg ons een betalingsbewijs per mail.

Miniemen of aspiranten die een competitievergunning hebben maar niet aangesloten zijn bij een Limburgse club, en toch aan onze opleidingen willen deelnemen, vragen we een deelname prijs van €40. Geen bewijs van betaling = Geen deelname.
Betalen: BE30 7351 4705 4311 met vermelding: VWS-training+naam+seizoen

Heeft de renner geen vergunning vragen we een deelnameprijs van €50 voor een volledig seizoen. De nieuwkomers proberen 3 maal gratis.
Betalen: BE30 7351 4705 4311 met vermelding: VWS-training+naam+seizoen

Wanneer is een groep volzet?

Wanneer we niet voldoende trainers hebben om hen te begeleiden.

Praktisch:

Naargelang de inschrijvingen zullen groepen worden ingedeeld met een maximum aan 48 renners per categorie.
Iedere groep zal 2 vaste trainers en een vaste paddock op Circuit Zolder toegewezen krijgen voor het samenkomen.
Naargelang de provincie zullen er twee disciplines worden aangeboden (Weg, Piste, Veld, …)
Naargelang de inschrijvingen & de grote van de groep zal ook de duur van de training afhankelijk zijn.
We werken in een bubbel-systeem, dit wil zeggen: Steeds zullen dezelfde 18 renners begeleid worden door dezelfde 1 of 2 trainers, week na week. Er zijn meerdere groepen van 20 per categorie mogelijk.
Iedere renner beperkt zich tot maximaal twee ouders of begeleiders, en bij voorkeur dragen zij een mondmasker.
Wanneer een kind zich niet goed voelt, geen smaak heeft of koorts maakt dan mag hij niet deelnemen aan de training en dit melden aan de clubverantwoordelijke.
Het gebruik van een zakdoek is verplicht bij het snuitten en/of niezen.
Kleedkamers, douches & toiletten kunnen niet gebruikt worden.
Laatkomers worden niet getolereerd & toeschouwers mogen de training niet bijwonen.

WEGTRAININGEN gaan OF op Circuit Zolder, of in Peer door.
- Circuit Zolder. Terlaemen 30, 3550 Heusden Zolder
- Wielerpiste Peer. Deusterstraat, 3990 Peer

Verantwoordelijke

Putzeys Ruben
ruben.putzeys@circuit-zolder.be

Wauters Marc
marc@vlaamsewielerschool.be

Wegtraining U17 2020

Circuit Zolder

Korte beschrijving:

U17

De Vlaamse Wielerschool afdeling Limburg organiseert onder leiding van gediplomeerde trainers wegtrainingen voor nieuwelingen. De trainers begeleiden een groepstraining van minimum 120 minuten (+-60km) en geven je de nodige tips.

Elke woensdag vanaf om 14u15.

Aan het Bioracer Cycling Center, gelegen net voorbij de hoofdingang van Circuit Zolder (naast de BMX-track)

Inschrijven doe je online:
€49 + GRATIS Cycling Card Avondfietsen 2020 (geldig tot 13/12/2020)
Nieuwelingen met een Cycling Vlaanderen-vergunning gelieve na de eerste deelname €49 over te schrijven op volgend rekeningnummer: BE30 7351 4705 4311 met vermelding: WEGTRAININGEN + NAAM RENNER.
Cycling Card 2020 aan te vragen via vws-limburg@circuit-zolder.be met vermelding: NAAM + GEBOORTEDATUM + CLUB.

Terlaemen 30
3550 Heusden-Zolder